KOKKI KOTIIN 2022

Kesällä saavun kotiinne / mökille / yritykseen tai muuhun paikkaan n.1-2 tuntia ennen ruokailua. Tuon mukanani ruuan,  kattilat, pannut, ruokailuastiat ja -välineet. Tarvitsen siis vain tilan, jossa työskennellä, jossa on liesi.

Jos mahdollista, hoidatte itse lasinne, jotta voitte jatkaa siemailua senkin jälkeen kun olen lähtenyt.

Pääsette nauttimaan päivästä / illasta ystävienne ja perheenne kanssa ilman huolta ruuan valmistumisesta tai keittiön siivoamisesta.

Tyypillisin ruokailuelämys on 5 – ruokalajin menu maailman makuja. Helpottaakseni menun sisällön valintaa, liitteenä löydätte esimerkkejä eri lajeista. Valitkaa listasta yksi annos per ruokatyyppi. Voitte myös antaa minulle vapaat kädet valita teemanne ja toiveidenne mukaisesti. Pystyn tuomaan teille tuulahduksia maailman ääristä – kansainvälinen keittiö on avoin!

Teen toki myös pienempiä ruokakokonaisuuksia tai voitte kokeilla maistelumenuta – 10 pientä ruokalajia haluamanne teeman mukaisesti. Mitä erikoisempi toive, sitä parempi! Viime aikoina olemme mielikuvituksissamme matkustaneet Indonesiaan, Menu Marsista, 1920-luvulta, duetto-teemalla jne.

5-tuokalajin illallisen hinta alkaen 55€/henkilö sis ALV (min.6 henkilöä). 

(2 henkilölle: 90€/ hlö; 4 henkilölle: 75€/hlö)

Mahdollinen kuljetusmaksu riippuu paikasta, ilmoitamme siitä tapauskohtaisesti.

Veloitan erikseen pitkistä ajoista esim. Tampere ja Helsinki on + 250 € lisä/keikka

Mikäli tarvitsette erikseen tarjoilijaa, hinta on 40€/tunti (80€/tunti pyhäpäivinä)

Olettehan yhteydessä siitä millaisen ruokailuelämyksen voisin teille tarjota. Liitteenä oleva lista on apunanne, tai sitten voin luoda teille ihan omannäköisen kokonaisuuden.

Pitopalveluterveisin,

JJ de Nier