Palvelut

 

LOUNAAT

Maistuva buffetlounas tai tyylikkäät pöytiintarjoiltavat annokset auttavat teitä ihastuttamaan asiakkaanne. Lounaat on terveellisiä, kevyehköjä ja erityisruokavaliot huomioon ottavia. Vaikuttavan lounaan avulla selviää helpommin työpäivän loppuun asti.

Hinnat alk. 10€ per hlö.

 

ILLALLISET

Yhdessä suunnittelemme toiveidenne mukaisen kokonaisuuden, joka soveltuu teemaan ja budjettiin. Herkullisista kotiruuista suureellisiin illallisspektaakkeleihin -kaikki on mahdollista! Valittavana on jo suunnittelemiani menuvaihtoehtoja tai luon uuden erityisesti teille. Romanttinen illallinen kahdelle tai syntymäpäiväjuhlat sadalle: kaikesta saamme jotain ainutlaatuista aikaan.

Hinnat alk. 25€ per hlö

 

KUTSU KOKKI KOTIISI

Eikö olisi mahtavaa jos isäntänä ja emäntänä omilla illalliskutsuillanne saisitte istua rauhassa ilman että tarvitsisi juosta keittiöön hääräilemään ruuan kanssa? Antakaa minun tulla keittiöönne huolehtimaan teistä samalla kun saatte nauttia mahtavasta ruokailukokemuksesta

Hinnat alk. 20€ per hlö

 

COCKTAILKUTSUT

Taidokkaat suupalat yllättävät teidät ja vieraanne. Olen erikoistunut luomaan pikkuruisia annoksia tutuista pääruokalajeista. Tämän tyylin tilaisuuden voi nauttia missä vain, milloin vain!

Hinnat alk. 15€ per hlö

 

VIRKISTYSPÄIVÄT, KOULUTUSTILAISUUDET JA POLTTARIT

Kokkikilpailut ovat hyvä tapa tuoda porukka yhteen virkistyspäivän tai muun tapaamisen yhteydessä. Tarjoan erilaisia haasteita luomaan yhteenkuuluvuutta ja hauskanpitoa

alk. 25€ per hlö

 

DROP OFF

Vapaamuotoisempiin kokoontumisiin  toimistossa tai kotona. Tarjolla on teille valikoiman kuumia tai kylmiä välipaloja, voileipä lajitelmia ja kakkuja.